Loading...

BPA Plastics Chemical που ανακαλύφθηκε στα Feminize Males

BPA Plastics Chemical που ανακαλύφθηκε στα Feminize Males
Από τον S. L. Baker, διαθέτει συγγραφέα

(NaturalNews) Μην ανησυχείτε, να είστε χαρούμενοι. Απλά παραμελήστε την αλήθεια ότι πολλοί ερευνητές έχουν ειδοποιήσει το χρόνο καθώς και για άλλη μια φορά ότι η χημική δισφαινόλη Α (BPA για σύντομο χρονικό διάστημα) είναι ένας σημαντικός διαταράκτης της ορμόνης καθώς και ένας σημαντικός κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία. Εξάλλου, πρέπει να είμαστε όλοι χωρίς κινδύνους, αφού τα τρόφιμα των ΗΠΑ καθώς και η διοίκηση φαρμάκων (FDA) θα είχαν απαγορεύσει τα πράγματα πολύ πριν από τώρα, αν υπήρχε πραγματικά οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σωστά;

Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω, μπορεί επίσης να πιστεύετε ότι η θανατηφόρα ακτινοβολία εξακολουθεί να εκτοξεύεται από τις καταρράκτες πυρηνικών αντιδραστήρων στην Ιαπωνία δεν είναι τίποτα να ασχοληθεί με. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πάντα πολύ καλύτερη από το να κολλήσετε το κεφάλι σας στην άμμο, καθώς και ακριβώς αυτό που φαίνεται να κάνει το FDA όταν αφορά την BPA.

Εδώ είναι τα τρέχοντα νέα για το τι έχει καταλήξει να είναι περιβαλλοντικός πονοκέφαλος τόσο για τους ανθρώπους όσο και για την ενδεχόμενη άγρια φύση, ενώ ο FDA δεν αποκαλύπτει τίποτα, ωστόσο, “κάποια ανησυχία” ότι η BPA μπορεί να μην είναι απολύτως ασφαλής.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μισσούρι έχουν αποδείξεις ότι η BPA προκαλεί αρσενικά ποντίκια ελάφια για να χάσουν την αρρενωπότητά τους καθώς και να συμπεριφέρονται πολύ περισσότερο με τα θηλυκά. Στην πραγματικότητα, τα θηλυκά ποντίκια αισθάνονται ότι κάτι δεν είναι μάλλον “σωστό” για την BPA που υποβάλλονται σε άνδρες, καθώς δεν θέλουν να ζευγαρώσουν μαζί τους.

Οι επιστήμονες ολοκλήρωσαν αυτή την έκθεση σε BPA κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης προόδου, θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν όλεθρο στις ορμόνες καθώς και να παραμορφώσουν καθώς και να διαταράσσουν τη συμπεριφορά καθώς και τα γνωστικά χαρακτηριστικά που είναι ειδικά σε κάθε φύλο καθώς και κρίσιμα στην αναπαραγωγή.

“Τα ποντίκια ελάφια που εκτελούνται από BPA στην ερευνητική μας μελέτη φαίνονται φυσιολογικές. Δεν υπάρχει τίποτα αναμφισβήτητα λάθος μαζί τους. Ωστόσο, είναι σαφώς διαφορετικά “, δήλωσε ο Cheryl Rosenfeld, καθηγητής εταίρων στις βιοϊατρικές επιστήμες στο Κολλέγιο Κτηνιατρικής, καθώς και ντετέκτιβ στο Κέντρο Επιστημών Bond Life Sciences, σε δήλωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. “Τα θηλυκά δεν θέλουν να ζευγαρώσουν με ποντίκια αρσενικών ελαφιών που εκτελούνται από BPA, καθώς και τα εκτεθειμένα σε BPA αρσενικά χειρότερα σε χωροταξικά καθήκοντα πλοήγησης που εξετάζουν την ικανότητά τους να ανακαλύψουν γυναίκες εταίρους στην άγρια φύση”.

“Αυτή η ερευνητική μελέτη θέτει το στάδιο για τους ερευνητές της BPA να ρίξουν μια ματιά στο πώς η BPA μπορεί να επηρεάσει διαφορικά τα συμπεριφορικά καθώς και τα γνωστικά πρότυπα των παιδιών έναντι των κοριτσιών”, πρόσθεσε ο Rosenfeld. “Οι ερευνητές που προσπαθούν να βρουν εμφανείς διαφορές που προκαλούνται από την BPA, όπως οι διαγραφές των χρωμοσωμάτων ή οι μεταλλάξεις DNA, ενδέχεται να λείπουν λεπτές συμπεριφορικές διαφορές που τελικά προκαλούν μακροχρόνια δυσμενείς εκβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της απομονωτικοποίησης των ανδρών συμπεριφορών με μειωμένη αναπαραγωγική ικανότητα”.

Για τη νέα μελέτη, οι ερευνητές τροφοδοτούσαν τα θηλυκά ελάφια ποντίκια ένα σχέδιο διατροφής που συμπληρώνεται με BPA για δύο εβδομάδες πριν από την αναπαραγωγή καθώς και σε όλη τη γαλουχία. Οι μητέρες έλαβαν ισοδύναμη δόση με αυτό που τα τρόφιμα των ΗΠΑ καθώς και η διοίκηση φαρμάκων θεωρεί μια μη τοξική δόση για να αναμένουν οι γυναίκες να καταναλώσουν.

Όταν οι απόγονοι των ποντικών ελαφιών απογαλακτίστηκαν σε ηλικία 25 ημερών, τροφοδοτήθηκαν με δίαιτα BPA που δεν συμπληρώθηκαν. Στη συνέχεια, αφού τα τρωκτικά ωριμάστηκαν σε ενήλικες, οι συνήθειες τους ελέγχθηκαν για να ερευνήσουν τη δυνατότητα κάθε ποντικού να περιηγηθεί σε ένα λαβύρινθο στην ασφάλεια.

Τα αρσενικά ποντίκια έχουν συνήθως βελτιωμένη χωρική ικανότητα πλοήγησης. Είναι ζωτικής σημασίας δεδομένου ότι τους επιτρέπει να ανακαλύψουν γυναίκες συντρόφους που διασκορπίζονται σε όλο το περιβάλλον. Τα θηλυκά ποντίκια ελάφια δεν απαιτούν να περιηγούνται για τους συντρόφους έτσι ώστε οι δυνατότητες πλοήγησης τους να μην έχουν βελτιωθεί από την εξέλιξη. Ωστόσο, όταν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μισσούρι έλεγξαν τις δεξιότητες πλοήγησης αρσενικών ποντικών που είχαν υποβληθεί σε BPA νωρίς στην ανάπτυξή τους, κάτι ήταν εξαιρετικά λάθος.

Κάθε αρσενικό ποντίκι είχε δύο πιθανότητες πέντε λεπτών την ημέρα, για επτά ημέρες, για να προσπαθήσει να ανακαλύψει τη μέθοδο τους σε ένα κλουβί σπιτιού με μία από τις τρύπες που έβαλαν γύρω από την άκρη ενός ανοιχτού λαβύρινθου.

Επιπλέον, ο λαβύρινθος σημειώθηκε με ένα σύνολο ορατών σημείων πλοήγησης για να βοηθήσει τα ζώα. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς μπορεί να μην ανακαλύψουν την έξοδο. Από την άλλη πλευρά, όλα τα αρσενικά ποντίκια που δεν είχαν υποβληθεί σε BPA ανακάλυψαν τη σωστή έξοδο γρήγορα – μερικοί την πρώτη μέρα.

Προσθέτοντας τις ισχυρές ενδείξεις ότι η BPA άλλαξε σημαντικά την ικανότητα των αρσενικών ποντικών να πλοηγούν κανονικά, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα μη-BPA υποβλήθηκαν τα ποντίκια ανακάλυψαν γρήγορα την πιο άμεση τεχνική για να ανακαλύψουν τη σωστή τρύπα, ενώ τα υποκείμενα αρσενικά εμφανίστηκαν να τυχαία, καθώς και αναποτελεσματικά περιφέρονται γύρω από την εμφάνιση.

Τα θηλυκά ποντίκια ελάφια επίσης απενεργοποιήθηκαν από υποψήφιους συντρόφους που είχαν υποβληθεί σε BPA. Σε ένα πείραμα επιλογής MATE, οι επιστήμονες καθόρισαν το επίπεδο των γυναικών του επιτοκίου σε έναν πλήρη ξένο αρσενικό, παρατηρώντας ορισμένες συμπεριφορές, όπως η μυρωδιά της μύτης, καθώς και ο χρόνος που η γυναίκα πέρασε επιθεωρώντας τον υποψήφιο συνεργάτη της . Σύμφωνα με τον Δρ Rosenfeld, τόσο οι μη εκτεθειμένες όσο και οι γυναίκες που εκτέθηκαν σε BPA ευνοούσαν έντονα τη διαχείριση των αρσενικών σε άνδρες που εκτέθηκαν σε BPA.

“Αυτά τα ευρήματα πιθανώς έχουν ευρείες επιπτώσεις σε άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, όπου υπάρχουν επίσης έμφυτες διαφορές μεταξύ των ανδρών καθώς και των γυναικών σε γνωστικά και συμπεριφορικά πρότυπα”, δήλωσε ο Rosenfeld στη δήλωση των μέσων ενημέρωσης. “Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, αυτά τα ελλείμματα συμπεριφοράς θα μπορούσαν, μακροπρόθεσμα, να υπονομεύσουν την ικανότητα ενός τύπου όπως το ποντίκι ελάφια να αναπαράγονται στην άγρια φύση. Είτε υπάρχουν παρόμοιοι κίνδυνοι για την υγεία και την ευεξία για τους ανθρώπους παραμένουν ασαφείς, ωστόσο πρέπει να υπάρχει σαφώς ανησυχητική. ”

Αυτή η έρευνα, η οποία έχει οριστεί για δημοσίευση στη διαδικασία της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, είναι το τρέχον σε μια εγκατάσταση καθώς και καταδικασμένη ποικιλία μελετών που δείχνουν τους κινδύνους της BPA. Για παράδειγμα, καθώς η NaturalNews έχει καλύψει εκτενώς, η BPA έχει ανακαλυφθεί για να προκαλέσει προκαρκινικές καταστάσεις, νεφρικά και αναπτυξιακά ζητήματα στα ζώα.

Και η ερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of the American Medical Association (JAMA) έδειξε ότι οι άνθρωποι μπορεί να περπατούν βόμβες για ζητήματα υγείας και ευεξίας που συνδέονται με την κατάποση της BPA, η οποία ανακαλύπτεται ουσιαστικά όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα. Η ερευνητική μελέτη JAMA ανέφερε για πρώτη φορά ότι η χημική ουσία μπορεί να συνδέεται με την επιδημία της καρδιακής ασθένειας καθώς και του διαβήτη σε αυτή τη χώρα.

Σημείωση του συντάκτη: Το NaturalNews αντιτίθεται στη χρήση των ζώων σε ιατρικά πειράματα που τα υποβάλλουν σε βλάβη. Παρουσιάζουμε αυτά τα ευρήματα στην επίδειξη της μεθόδου στην οποία αποκτήθηκαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.