Loading...

Τα μικρά βυζιά αναπήδησαν επίσης

Ας μιλήσουμε για βυζιά σήμερα, συγκεκριμένα μικρά βυζιά και αθλητικά σουτιέν και όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα. Ως μακροχρόνιος δρομέας έχω πολύ ορισμένες προτιμήσεις για το είδος των εργαλείων και των αθλητικών σουτιών που προτιμώ. Ξέρω τι μου αρέσει. Και ξέρω τι δεν μου αρέσει (αναπήδηση).

Συνήθως φορώ δύο αθλητικά σουτιέν στρωματοποιημένα για τις καθημερινές μου προπονήσεις και μερικές φυλές. Είναι χαμηλού κόστους και κάνουν τη δουλειά. Αλλά η στρώση δεν είναι ιδανική, ειδικά όταν δεν είναι σαν να προσπαθώ να τεντώσω το διπλό DS γεια. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να φορέσω δύο δεδομένου ό, τι έχω συμβεί σε αυτόν τον τομέα.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς
Μόνιμη προπόνηση ABS που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ασκήσεις πυρήνα εξοπλισμού που μπορείτε να κάνετε να στέκεστε πριν ή μετά από ένα τρέξιμο. Γρήγορο σεμινάριο σε 5 κινήσεις προπόνησης για έναν ισχυρό πυρήνα και να αμφισβητήσει την ισορροπία σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
04:31

Έχω το τόσο σέξι θέμα που έχω μια αρκετά μεγάλη κατάσταση στο στήθος / νευρώσεις και τα μικρά βυζιά. Το αποκαλώ μεγάλο μπερδεμένο ή μεγάλο ραβδωτό; Οπως και να έχει.

Το πρόβλημα που παρουσιάζει αυτό είναι ότι ένα αθλητικό σουτιέν μεγαλύτερου μεγέθους δεν έχει αρκετή υποστήριξη στην περιοχή boob (είναι χαλαρό επειδή ένα μεγάλο μέγεθος προϋποθέτει μεγάλα βυζιά). Και ένα μικρότερο μέγεθος συντρίβει τους πνεύμονές μου και την ψυχή μου, έτσι δεν μπορώ να αναπνεύσω, κάτι που είναι κρίσιμο για το τρέξιμο και τα πράγματα.

Πριν από πολύ καιρό πήρα ένα αθλητικό σουτιέν πρωταθλητή και συνειδητοποίησα ότι ήταν τέλειο. Ήταν μόνο ο ιδανικός συνδυασμός συμπίεσης και υποστήριξης για να κρατήσει εμένα και τα κορίτσια μου υπό έλεγχο. Αλλά δεν σκότωσε επίσης το στήθος μου. Κεραία! το λατρεύω.

Εγώ αποθηκεύομαι αυτό το αθλητικό σουτιέν για αγώνες απόστασης μαραθωνίου. Αλλά ακόμα και με το “Saving” αυτό το πράγμα είναι παλιό και funky και λυπηρό. Γιούχα. σι

Τελικά έσπασα σήμερα και έκανα μια απόφαση που πρέπει να λάβω μερικές αντικαταστάσεις. Ήξερα ότι ήταν ακριβό (πλήρης αποκάλυψη η πρώτη μου έστειλε από τον πρωταθλητή πριν από λίγα χρόνια, γι ‘αυτό δεν το πλήρωσα), αλλά νομίζω επίσης ότι είναι ένα κρίσιμο μέρος της λειτουργίας των εργαλείων!

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι κάνουν αυτό το συγκεκριμένο σουτιέν πια!;! Κοίταξα στον ιστότοπο Hanes/Champion, σε όλο το Amazon και σε μερικά άλλα μέρη.

Έχω μερικά παρόμοια αθλητικά σουτιέν «αποθηκεύονται» στο online καροτσάκι μου που μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά ή καλύτερα. Αλλά, δεν είναι ακριβώς το ίδιο στυλ criss-cross πίσω / γάντζο που μου άρεσε. Πάω να αγοράσω μερικά και να σας ενημερώσω πώς λειτουργεί (γιατί σε αυτό το σημείο είμαι βέβαιος ότι είστε πραγματικά επενδυμένοι στην κατάσταση boob μου).

Όχι, συνειδητοποιώ ότι δεν έχετε επενδύσει πραγματικά, αλλά μπορεί να επενδύσετε στα δικά σας βυζιά και/ή βυζιά κάποιου άλλου που αγαπάτε. Και τα φανταχτερά αθλητικά σουτιέν είναι απίστευτα ακριβά! Δεν συνειδητοποίησα γιατί τα έχω πάρει στην πώληση στο Target και τα στρώμα τους, αλλά μερικά από αυτά που είδα σήμερα ήταν μέχρι και 76,00 δολάρια. Σοβαρά.

Έτσι, νομίζω ότι μια μικρή αναζήτηση και η δοκιμή και η αναθεώρηση μπορεί να είναι χρήσιμες. Και νομίζω επίσης ότι ίσως μπορείτε να προσφέρετε κάποιες συστάσεις εάν έχετε βρει το αθλητικό σουτιέν των ονείρων σας.

Τώρα λοιπόν που έχω επαρκώς επεσήμανε αμήχανα πράγματα για το σώμα μου να αισθάνονται δωρεάν για να χτυπήσουν με τις αθλητικές σουτιέν ιδέες / καταγγελίες / τυχαίες σκέψεις / άλλες …

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε την καλύτερη σύσταση του σπορ σουτιέν στον κόσμο; Στρώσεις δύο αθλητικά σουτιέν;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Τα αγαπημένα μου προσιτά και κολακευτικά γκέτες ιδανικά τώρα

Τα αγαπημένα μου προσιτά και κολακευτικά γκέτες ιδανικά τώρα

Καλύτερες γκέτες για καμπύλες, μηρούς και άκρα. κολακευτικές και προσιτές γκέτες για τους δρομείς. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

Η κατάρτιση μισού μαραθωνίου και πλήρους μαραθωνίου πρέπει να έχειΗ κατάρτιση μισού μαραθωνίου και πλήρους μαραθωνίου πρέπει να έχει

Τα καλύτερα τρέχοντα ρούχα και εργαλεία για το μισό μαραθώνιο και την πλήρη εκπαίδευση μαραθωνίου.

Q & A -May Part 2 – Θα κάνω τα παιδιά μου να τρέχουν; Πώς μένω παρακινημένος να τρώω υγιεινά…

Q & A -May Part 2 – Θα κάνω τα παιδιά μου να τρέχουν; Πώς μένω παρακινημένος να τρώω υγιεινά…

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω ένα νέο γύρο ερωτήσεων από εσάς και τους εικονικούς φίλους σας! Αυτά ήταν μερικά καλά q

Πώς να αναπηδήσετε πίσω από ένα κακό podcast #82

Πώς να αναπηδήσετε πίσω από ένα κακό podcast #82

Οι καλύτερες ιδέες για τη φροντίδα για τα πόδια σας. Πώς να επιστρέψετε από έναν κακό αγώνα ή να τρέξετε. μισός μαραθώνιος, 10K, 5K και Marathon Traini

Καλύτερες προσφορές Prime Day για τους δρομείς 2021

Καλύτερες προσφορές Prime Day για τους δρομείς 2021

Καλύτερες προσφορές Prime Day για την πώληση δρομέων σε παπούτσια τρέξιμο, εργαλεία που τρέχουν, ιχνηλάτες γυμναστικής και πολλά άλλα. Κατάλογος της εκτέλεσης

Καλύτερες πωλήσεις Black Friday και Cyber ​​Monday για δρομείς

Καλύτερες πωλήσεις Black Friday και Cyber ​​Monday για δρομείς

Ακολουθεί μια στρογγυλή από τις καλύτερες πωλήσεις Black Friday και Cyber ​​Monday για δρομείς. Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες τιμές πώλησης

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.